Computex 2011: Asus VX7SX – Imblanzirea fiarei

Se putea sa trec eu pe langa sportivul Asus Lamborghini VX7SX si sa nu-l bag in seama? Nu aveam cum. Este un laptop care iti atrage atentia in orice situatie. Portocaliul si liniile sale agresive iti cresc pulsul instant, nu ai cum sa treci pe langa el fara sa-l admiri. Cu siguranta ca este unul dintre cele mai atragatoare portabile din categoria lui.

Configuratia modelului de top, cea care va ajunge cat de curand si in Romania, este compusa dintr-un ecran de 15.6 inchi cu rezolutie full HD, procesor Intel i7 la 2 Ghz, 16 GB memorie RAM si o placa grafica Nvidia GeForce GTX560M cu 3 GB VRAM. Acelasi trio redutabil ca si in cazul lui G74, pe care am avut deja onoarea sa-l butonez pentru cateva zile. Pe cat de atragator, pe atat de puternic. Pretul va fi pe undeva pe la 9000 Lei.

I-am mai facut cateva alte cateva fotografii de la fata locului, plus un scurt videoclip in care “imblanzesc fiara” 😀 . Pe, urmatoarea pagina.

Si, acum, materialul video.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Computex 2011: Asus VX7SX – Imblanzirea fiarei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *