Computex 2011, bye bye

Gata, pentru noi se cam termina Aventura Computex 2011. Astazi plecam spre tara. Mi-a placut aici dar sunt nerabdator sa ma intorc la familia mea, acasa. Imi este tare dor de ei.

Am trait o experienta interesanta in Taipei, atat din punctul de vedere al “gadgetaristicii” mele cat si al locurilor sau oamenilor pe care i-am intalnit. Raman cu impresii mai mult decat placute, cu lectii de viata si cu speranta ca poate voi mai reveni vreodata. A fost frumos.

Computex-ul din Taipei este la fel de impresionant ca si celelalte doua targuri europene pe care le-am mai vizitatat, IFA Berlin si CeBit, cu nimic mai prejos decat ele, la fel de “nemtesc” organizat si chiar cu cateva plusuri pe partea de show si entertainment.

Ultimele imagini foto din cadrul targului, pe urmatoarea pagina. Voi mai posta si alte informatii, fotografii si filmari, dupa revenirea in tara.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *