Computex 2011: Casti wireless marca Asus

Tot la Computex, tot in standul Asus, am vazut si niste interesante casti wireless, HS-W1, care m-au atras in primul rand prin aspectul lor modern, chiar premium. Ca multe alte produse Asus expuse acolo, si ele sunt intr-o faza finala de proiectare, urmand sa-si faca aparitia pe piata mai prin toamna.

Normal ca le-am incercat. Am ramas placut surprins atat de faptul ca se aseaza confortabil pe urechi, izolandu-ne de zgomotul exterior, dar si de sunetul redat, acesta avand parte de o calitate si claritate deosebita. Castile HS-W1 lucreaza pe tehnologie wireless la 2.4 Ghz, au un raspuns in frecventa intre 20Hz – 20 Khz si cantaresc numai 170 de grame. Pot fi utilizate intr-o raza de 10-15 metri iar acumulatorii interni ofera o autonomie de aproximativ 8 ore. Nu le lipseste microfonul, astfel ca pot fi utilizate si in videochat-uri sau in convorbiri telefonice VoIp.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *