Monitoarele Smart ale Samsung sunt disponibile in Romania!

De luna aceasta, superba gama de monitoare 3D Samsung  va fi disponibila si in Romania.  Seriile SA 9 si TA 9 ofera imagini 3D de calitate, conectivitate sporita si acces la functii multimedia. Acestea se remarca in primul rand prin designul metalic argintiu, curbat si fluid, plus structura asimetrica, fiind unele dintre cele mai interesante si frumoase monitoare de pe piata. Diagonala lor maxima este de 27 inchi cu rezolutie full HD, lucreaza pe o frecventa de 120Hz si au un timp de raspuns de 2ms, respectiv 3ms.  Ambele includ la pachet ochelari activi pentru vizualizarea continutului 3D cat si emitatorul necesar pentru sincronizarea imaginilor. Suplimentar, seria TA9 (preferata mea), incorporeaza un tuner DVB-T/T2/C precum si functie Smart TV prin intermediul unei conexiuni Ethernet. Un adevarat monitor inteligent, primul de acest fel pe care il vad pe piata. Avem acces la aceleasi functii inteligente de care dispun si televizoarele smart Samsung. Astfel, utilizatorii pot naviga pe Youtube, Netflix si pe retelele sociale sau pot descarca aplicatii diverse pentru divertisment sau informare. In plus, monitorul poate fi sincronizat la alte dispozitive digitale prin intermediul functiilor All Share si ConnectShare. Pretul modelului de top, va fi pe undeva pe la 3200 Lei.

Configuratia lor completa, pe urmatoarea pagina.

Configuratia completa a celor doua monitoare:

SA 9 Series (doar 27’’) TA 9 Series (27’’)
3D LED Monitor 3D LED Monitor 

DVB-T/T2/C Tuner Bt-in

Full HD 1920×1080 Full HD 1920×1080
120hz 120hz
Response Time: 2ms(GRG) Response Time: 3ms
Viewing angle: 

170°/160°

Viewing angle: 

170°/160°

Mega DCR Mega DCR
HDMI, Displayport, 

DVI-Duallink

2 HDMI, 2 USB, 1 RF In(Terrestrial/Cable input), 1 Audio Out (Mini Jack), 1 Digital Audio Out (Optical), 1 PC Audio In (Mini Jack), 1 Component In (Y/Pb/Pr), 1 Composite In (AV), Ethernet (LAN)
High Glossy Black 

Asymmetrical structure

High Glossy Black 

Asymmetrical structure

2D→3D Converting 2D→3D Converting 

EnergyStar 4.2

Eco Light Sensor 

Eco Motion Sensor

3D Sound 

7W speakers (2) with Dolby Digital, SRS TheaterSound HD, DTS 2.0 / 3D Sound

Internet@TV, Allshare, ConnectShare™ (USB2.0)
3D Glasses (Bundle) 3D Glasses (Bundle)

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Monitoarele Smart ale Samsung sunt disponibile in Romania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *