Asus Round Table – Computex Edition Debriefing

Cei de la Asus au organizat astazi un eveniment, o masa rotunda, in care au facut un scurt “debriefing” al celor mai interesante lansari ale lor de la Computex.  Alaturi de mine, printre cei prezenti acolo ii amintesc pe Dan Dragomir, Vali Barzoi, Matei Mihatoiu, Radu Neagu, Octavian Fulger, Andrei Girbea, Razvan Craciun sau Sorin Rusi. Din partea casei, adica a celor de la Asus Romania, au fost prezenti Liviu Marica, Octavian Dunare, Ionut Paraschiv si ultimul (dar nu cel din urma), Francisc Kurko, singurul fara blog (seful lui ar trebui sa ia masuri drastice, nu se poate tolera asa ceva 😀 )

Ferry a povestit, pe scurt, despre cele mai interesante si importante echipamente anuntate de Asus la Computex, acestea urmand sa fie disponibile pe piata prin toamna sau spre sfarsitul anului.

Printre altele, a amintit de ultraportabilul UX21, de tableta Transformer care acum are parte de update la Android 3.1, de notebook-urile din seria N sau netbook-urile X101 si 1025C, de noile placi de baza mini-ITX sau de laptopurile de gaming G74SX sau Lamborghini VX7. Nu a fost destul timp pentru a prezenta chiar toate noutatile Asus de la Computex, despre unele v-am mai povestit si eu, chiar de acolo din Taipei, despre altele urmeaza.

Alte cateva imagini de la eveniment, pe urmatoarea pagina.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

5 thoughts on “Asus Round Table – Computex Edition Debriefing

 • June 8, 2011 at 8:35 pm
  Permalink

  Asa e, sper ca seful lui Feri sa ia masuri drastice. E inadmisibil sa stea toata ziua doar pe Twitter… :))

  Reply
  • June 8, 2011 at 8:38 pm
   Permalink

   si pe Facebook :))

   Reply
  • June 9, 2011 at 5:22 pm
   Permalink

   so? s-au dat directivele?

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *