Sony – Joy of Life: Portabile colorate pentru o vara fierbinte

Astazi, in pragul unei veri fierbinti, cei de la Sony au lansat si in Romania seria de portabile “C” cu ecran de 14 inchi si finisaje viu colorate. Sunt disponibile in alb, rosu, portocaliu si verde, culori vesele care vor atrage atentia atat generatiei tinere dar si celor care s-au saturat de eternele nuante argintii-negre de pe piata portabilelor.

Acestea dispun de un procesor i3-2310M, 4 GB memorie RAM, stocare pe un hdd de 500GB si o placa grafica AMD Radeon HD6470M. Nu le lipseste o unitate optica DVD-RW si nici Wi-Fi N, Bluetooth 3.0, USB 3.0, tastatura iluminata sau camera web cu tehnologie Exmor. O configuratie si caracteristici care pot asigura un suport excelent atat la birou sau la scoala cat si pentru divertismentul multimedia.

Au un pret aproximativ de 3400 Lei. O galerie foto de la fata locului, pe urmatoarea pagina.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *