Sony Vaio E – elegante si cu un design deosebit

Tot astazi, Sony au lansat si seria de notebook-uri “E” cu ecrane de 15 si 17 inchi si cu un design mai elegant, mai business. Sunt disponibile in alb sau negru iar pe carcasa se evidentiaza textura 3D tip fagure. Cei de la Sony spun ca, datorita texturii dar si materialului utilizat, carcasa este mai rezistenta la zgarieturi iar amprentele vor fi mai greu vizibile pe ea.

Configuratia modelului de top, cu ecran de 17.3 inchi, se bazeaza pe un procesor Intel Core i5-2410M, 6 GB memorie RAM, hdd de 640GB, placa grafica Nvidia GeForce 410M, Wi-Fi N, Bluetooth 3.0 plus unitate optica bluray.

Modelele de 15 inchi vor avea preturi de start de la 2800 Lei iar cele de 17 inchi de la 3700 Lei.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *