Toy Watch – Colectia vesela de Romania

Cei de la Toy Watch si-au prezentat in aceasta seara colectiile de ceasuri pe care le comercializeaza si in Romania. Unul din magazinele in care pot fi gasite se afla in AFI Cotroceni. O colectie tinereasca, colorata, vesela, ceasuri pret-a-porter in pas cu moda, dedicate atat fetelor cat si baietilor. Din cate am inteles, in USA, au fost adoptate chiar si de catre unele vedete, o lista cu VIP-urile purtatoare de Toy Watch fiind disponibila aici. Acestea sunt realizate dintr-o gama diversa de materiale usoare, unul dintre ele fiind plasteramic-ul, o combinatie de plastic si ceramica.

Am remarcat  si eu cateva modele care mi-ar sta bine la incheietura mainii, chiar si dintre cele mai colorate, mai de plaja. Preturile ceasurilor variaza intre 150 Euro si 350 Euro dar am vazut si un model de peste 1000 Euro, acesta avand inserate cateva mici diamante pe cadran. Ma opresc aici, pentru ca nu ma pricep deloc la acest subiect, o sa las specialistii sa-si dea cu parerea. Eu pot spune doar ca mi-au placut, mi se par vesele si tineresti, coloristica lor fiind asortabila cu o tinuta moderna si lejera, de vacanta.

Alte cateva imagini cu ceasuri Toy Watch, pe urmatoarea pagina.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *