Computex Taipei 2011- Cifrele de final

 

Oficialii COMPUTEX Taipei au anuntat cifrele evenimentului desfasurat anul acesta. Fiind cel mai mare trade show IT&C din Asia si al 2-lea la nivel mondial, acesta s-a desfasurat in perioada 31 Mai – 4 Iunie, in halele 1,2 si 3 ale Taipei World Trade Center Hall (TWTC), in centrul expozitional din NANGANG  si in Taipei International Convention Center (TICC). Dupa parerea mea, cel mai important spatiu expozitional era cel din Nangang unde erau prezenti greii industriei IT&C mondiale. Amintesc de Asus, Acer, Intel, AMD, Microsoft, Genius, AsRock, ECS, Antec, Adata, Kingmax, Nvidia si multi altii.
Organizatorul TAITRA (Taiwan External Trade Development Council) a anuntat o crestere de 9% fata de 2010, la eveniment participand 1800 expozanti care au ocupat si amenajat aproximativ 5300 de standuri. Targul a atras 120.000 de vizitatori, pe langa reprezentantii firmelor,  si a generat afaceri de  25 miliarde USD. Top 5-ul tarilor/regiunilor cu numarul cel mai mare de cumparatori a fost urmatorul: 1. USA, 2. Japonia, 3. China, 4. Hong Kong si 5. Coreea.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *