Logitech da startul la Gaming

Pe langa noul superlaptop de gaming G74S al celor de la Asus, parca si-ar avea locul numai un mouse pe masura, de gaming, care sa raspunda prompt si exact la comenzi. Iata ca, cei de la Logitech anunta astazi mouse-ul Optical Gaming Mouse G400, succesorul legendarului MX 518, cel mai bine vandut mouse de gaming al lor. Si, remarc faptul ca va avea un pret decent pentru categoria din care face parte, numai 50 USD. In curand va putea fi achizitionat si din Romania.

G400 incorporeaza un senzor upgradat de 3600 DPI, cu o precizie mult mai buna, nivelul DPI fiind reglabil, de la 400, 800, 1800 pana la 3600 DPI). De asemenea, pentru o comunicare mai eficienta cu pc-ul, valoarea ratei de raportare a crescut la 1000 rps (de la 125 rps) iar pentru programarea butonului optional s-a apelat la software-ul utilizat la tastaturile G-series.

Ce sa mai, pregati-va de un  gaming salbatic…

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *