Toughbook CF-19 – mai puternice, la fel de rezistente

Astia de la Panasonic au inceput sa lanseze pe banda portabile Tough bazate pe noua generatie de procesoare Intel. Cel mai recent CF-19 este dedicat celor care activeaza in constructii, servicii de urgenta sau aparare, service si mentenanta, fiind un model complet ranforsat (fully rugged), testat conform standardelor militare MIL-STD 810G. Este dotat cu o carcasa din aliaj de magneziu, atat pe exterior cat si la interior, precum si cu suprafata Panasonic anti-zgarieturi, fiind cel mai rezistent laptop Toughbook din gama sa.

Cei de la Panasonic se lauda ca performanta sistemului a fost dublata. Si, ii cam cred: CF-19 are acum un procesor Intel® Core™ i5-2520M 2.5GHz cu placa video Intel® HD 3000, 4GB memorie RAM plus transfer de date pe conexiuni 3G, W-LAN si Bluetooth. De asemenea, se lauda cu o autonomie de aproape 9 ore. Si inca ceva: pentru a putea fi utilizat fara probleme de vizibilitate chiar si in lumina naturala, ecranul acestuia are un filtru de polarizare circulara ca reduce reflexiile.

Noua gama CF-19 mk5 este disponibila incepand cu luna aceasta cu preturi de la  2950 Euro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *