HTC Sensation in Romania!

Senzation, noul smartphone al celor de la HTC, este prezent acum si in oferta Vodafone Romania, cu preturi de la 139 Euro (TVA inclus). Acesta are un ecran de 4.3 inchi care afiseaza o rezolutie de 540×960 pixeli, un procesor la 1.2 Ghz, 768 MB memorie RAM, stocare de 4GB extesibila printr-un card microSD si o camera de 8 Mpix cu autofocus si blitz cu led dublu. Bineinteles ca poate inregistra videoclipuri la rezolutii full HD si ca nu ii lipseste GPS-ul sau conexiunile Wi-Fi si Bluetooth 3.0. Sa nu uit, ruleaza pe Android 2.3 Gingerbread. Configuratia completa aici.

L-am butonat doar cateva minute la evenimentul de lansare, timp in care am constatat ca ecranul se vede foarte bine si ca functiile tactile se comporta impecabil. Am mai vazut ca are preinstalata suita de office Polaris, una dintre cele mai bune pe care le-am intalnit pana acum pe un smartphone sau tableta.

Gata si videoclipul.

 


Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “HTC Sensation in Romania!

  • Pingback: HTC Sensation in Romania | Gadgeteer.ro

  • June 16, 2011 at 9:08 pm
    Permalink

    E cam scump totusi… Mai scump ca SGS II. Cred ca un telefon mai putin scump si o tableta buna, ar face mai multa treaba decat un telefon mai scump ca si o tableta.

    Sau asteptam Padfone 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *