Noul Boombox JVC, din iulie in Romania

JVC este o marca renumita in Japonia, cu produse de calitate care pot face fata oricarei concurente. Nu stiu de ce, la noi parca nu sunt atat de prezenti pe canalele de promovare si este pacat. Au niste scule audio super meseriase, care se remarca atat prin design-ul deosebit cat si prin calitatea sunetului redat sau prin fiabilitate.

De exemplu, noul “boombox” RV-NB70, un sistem audio cu CD si conexiune pentru iPod/iPhone, USB Host si intrare pentru microfon si chitara. Arata demential, nu-i asa? Acesta are difuzor activ pentru sunete joase, super woofere duble plus super canale duble cu bass puternic, sa tremure betonul! Are o putere de 40W RMS, este compatibil MP3 si nu ii lipseste tunerul FM, telecomanda sau alimentarea pe baterii. O super scula audio portabila cu ajutorul careia putem incinge adevarate petreceri in natura sau pe unde mai ne distram noi.

Detaliile lui complete pe site-ul jvc.ro.Va avea un pret de aproximativ 1200 Lei, nu mi se pare deloc scump. Ce ziceti?

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Noul Boombox JVC, din iulie in Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *