Dublu eveniment pentru Sony in Romania


Astazi, cei de la Sony au avut doua lansari in Romania: prima a constituit-o prezentarea camcorderului Handycam 3D TD10, cealalta fiind deschiderea noului Sony Center din Baneasa Shopping City, cel mai mare magazin al retelei si locul unde s-a desfasurat evenimentul.

Modelul HDR-TD10E reprezinta prima camera 3D “Double Full HD” destinata utilizatorilor obisnuiti. Aceasta are un sistem cu doua obiective Sony G, doi senzori CMOS “Exmor R” si doua procesoare de imagine Bionz. Camera are posibilitatea redarii continutului 3D la rezolutie 2D full HD pe doua ecrane normale (2D) iar pe ecranul LCD intern de 3.5 inchi putem vizualiza materialele 3D fara ochelari. In plus, producatorii spun ca utilizatorii pot reda continut 3D pe orice tip de televizor 3D.

Printre alte detalii tehnice amintim de zoom-ul optic 10x cu stabilizare optica de imagine, stocarea interna de 64GB si functie iAuto activa si in modul 3D. Camera va avea un pret de aproximativ 7000 Lei.

Important este faptul ca, cei care detin sau vor sa-si cumpere un televizor 3D, isi pot creea propriul continut de acest gen intr-un mod extrem de simplu, fara batai de cap. Filmarile realizate cu o astfel de camera mi-au placut, efectul 3D era destul de ok, mai ales ca acestea erau facute de amatori.

Cateva cuvinte si despre noul magazin. Acesta are o suprafata de 175mp si va avea peste 1000 de produse disponibile in raft, plus un spatiu special dedicat asistentei post vanzare. De asemenea, cumparatorii camerelor foto-video vor beneficia de training specializat cu produsele pe care le-au achizitionat intr-un spatiu special amenajat.

Cateva imagini de la eveniment, mai jos.

<P>

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *