Pinacoteca Digitala

Am reusit sa amenajam micutul nostru apartament pe placul nostru, cu resursele de care am dispus. Un singur lucru mai avem de facut: sa animam peretii goi cu imagini, tablouri sau fotografii, pentru a mai inveseli putin atmosfera. Pana acum, mea culpa, nu prea am reusit. Ba nu mi-a placut ce am vazut, ba erau prea scumpe, ba eram in alta tara si nu le puteam aduce, diverse motive. Important este ca suntem in continua cautare, pentru a gasi combinatia ideala pentru noi: imagini care sa ne placa la pretul potrivit bugetului nostru (de criza).  Cel mai amenajat din acest punct de vedere, cel mai animat si colorat, este frigiderul. :))

De curand, un amic mi-a aratat site-ul Pinacoteca Digitala, http://pinacoteca.ro, unde putem gasi tablouri digitale,  mai exact print-uri digitale. Imaginile digitale sunt printate cu eco-solvent (720×720 dpi) pe panza de 450-500 g/mp, ulterior vernisate cu lac eco in trei straturi succesive si apoi intinse pe un sasiu de brad uscat. Mai misto este faptul ca aceste tablouri digitale imita foarte bine picturile adevarate. Nu imi permit Picasso original, asa ca m-as putea multumi si cu o imagine frumoasa, care sa ma inspire in timp ce scriu pe blog. 😀

Catalogul site-ului are momentan o colectie de peste 700 imagini din diverse categorii. Am observat ca preturile incep de la 35 Euro pentru printuri cu dimensiunea de 35x50cm dar pot ajunge si la 264 Euro, in functie de modelul si dimensiunile alease.

Eu chiar am vazut cateva modele extrem de interesante.  Voua v-a placut ceva de acolo? Va place sa va decorati casa cu tablouri sau imagini?

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *