Cu doua luni inainte, spatiul expozitional de la IFA Berlin a fost deja ocupat

Se pare ca targul de electronice de la Berlin, IFA 2011, va fi un mega succes anul acesta. Astazi, organizatorii au anuntat ca spatiul expozitional a fost ocupat deja in totalitate. Si, pentru ca inca mai sunt cereri de participare, vor incerca sa construiasca spatii suplimentare in aer liber sau vor utiliza ca spatiu expozitional si pasajelele pietonale de acces dintre hale. Organizatorii sunt modesti si se asteapta macar la egalarea numarului de vizitatori de anul trecut dar, la cum se anunta lucrurile, cred ca va fi o editie cu mult mai interesanta.

Cum Europa este cea mai mare piata de consum de electronice din lume, era cumva de asteptat interesul producatorilor. Cei care vor vizita targul in perioada 2-7 septembrie, vor avea ocazia sa vada ultimele inovatii in domeniu, de la electronice Smart si produse IT, pana la electrocasnice de toate felurile.

*Fotografia este realizata la editia de anul trecut.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *