Logitech K360: Wireless, compacta si ieftina

Logitech anunta tastatura Wireless Keyboard K360, mai mica cu 20% fata de una normala, pretabila la utilizarea atat cu un desktop cat si cu un laptop. Dupa cum ne-au obisnuit cei de la Logitech, K360 poate avea o autonomie a bateriei de pana la trei ani, in functie intensitatea utilizarii,  iar conexiunea la computer se realizeaza prin intermediul unui mic receiver Unifying.

Tastatura Logitech Wireless K360 va fi disponibila in Romania din luna august la un pret de aproximativ 129 Lei. Tinand cont ca este o tastatura wireless, cred ca pretul este chiar ok. Mica, wireless si ieftina… Ce-ti poti dori mai mult?

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *