La Mare (prima zi) sau “Cum s-a comportat camera Sony Alpha 55 in prima ei zi pe litoral”

O sa va cam stresez zilele astea cu fotografii intr-o prima instanta, ulterior si cu filmari, realizate cu ajutorul super meseriasei  Sony Alpha 55, o camera care (stiu ca ma repet) incepe sa-mi placa. Astazi, in prima zi a minivacantei noastre, pot spune ca a primit aceeasi cantitate de ultraviolete ca si mine. Adica, pe plaja sau pe unde am mai mers, nu am lasat-o din mana. Am fotografiat si filmat tot ce mi-a aparut in cale. Singura mea mahnire vis-a-vis de comportamentul ei este autonomia acumulatorului care nu tine o zi intreaga, la o utilizare intensa. Poate din cauza ca este in totalitate “electronizata” cu tot felul de senzori, autofocus puternic, giroscop, gps si multi altii. Revin. Maine dezactivez GPS-ul si vedem cum se mai comporta.

Momentan, va arat doar cateva fotografii.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “La Mare (prima zi) sau “Cum s-a comportat camera Sony Alpha 55 in prima ei zi pe litoral”

 • July 8, 2011 at 7:10 pm
  Permalink

  Bine mă, m-ai convins. Îți cumpăr eu Nikon-ul ăla vechi al tău. Așa, de backup la Pentax-ul meu. Cât vrei pe el, 500 RON?

  :))

  Reply
  • July 9, 2011 at 2:57 am
   Permalink

   :)) profitorule :))

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *