Samsung Galaxy Tab 10.1 – Demo Oficial

Nu prea am mai avut subiecte legate de tablete in ultimul timp. Parca a fost un foc de paie care a tinut maxim doua luni. Au aparut toate deodata, cel putin la noi in Romania, dupa care… liniste si pace. Am exagerat putin, dar cam asta este impresia mea de moment. Cu siguranta ca din toamna, incepand cu IFA Berlin, va urma un nou val de stiri si review-uri cu noi si noi modele. Nu trebuie decat sa ramanem optimisti. La incalzire stau Sony si Panasonic.
Momentan, pana vom vedea la fata primele tablete Sony sau Panasonic, va prezint primul demo oficial al tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1 pe care toata lumea o asteapta si in Romania.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Samsung Galaxy Tab 10.1 – Demo Oficial

 • July 9, 2011 at 9:47 am
  Permalink

  Treaba cu tabletele a fost foarte furtunoasa pentru ca iti spun de ce: toata lumea s-a asteptat ca tabletele Android sa fie cu pret accesibil, mai mic cu mult ca un Ipad si sa fie la fel sau mai bune ca Apple.
  Au fost dezamagiti cand au vazut review-uri si pareri proaste, nemultumiri si frustrari: toate tabletele Android sunt slabe, palesc in fata lui Ipad1, ce sa mai zic de Ipad2. Degeaba au 1GB RAM sau dual core Tegra2, uite, Ipad 1 are 256 MB RAM si procesor de 900MHz, dar fluenta interfetei si simplitatea, stabilitatea si multimea de aplicatii, au facut multa lume sa se razgandeasca….

  Nu si-au cumparat Ipad, e prea scump, dar decat o tableta slaba, fie ea cu Tegra 2, mai bine investeau in laptopuri…..
  Chiar si oficialii de la Goagle au spus ca vina este a developerilor, programele sunt prost scrise si prost optimizate pentru platforma… Consuma prea mult din baterie si se misca cu lag.

  Uite, incearca asta: ia orice tableta Android cu Tegra, oricare o ai la indemana, sau cea mai performanta, si incearca sa instalezi Pulse News Reader, apoi deschide-ti blogul tau Imidoresc.ro si incearca sa scrii fluent un comentariu fara lag, si daca reusesti sa tiparesti fluent, poti sa ma scuipi. In Ipad 1 nu e problema asta, nici macar pe 3G, unde mai scade performanta teoretic, si chiar cu Diginet, nu am probleme…..

  Apoi mai fa un experiment: ia toate tabletele care le ai cu Tegra2 , intoarce-le invers cu fundu in sus, tot in mod landscape si incearca sa faci scroll prin desktopuri, ai sa vezi o anomalie: apare un lag aiurea care pare a fi datorita accelerometrului, tinute in mod normal, tabletele ruleaza interfata bine, adica mai fluent. Cred ca doar Transformerul nu sufera de acest bug, am incercat si parea sa nu fie afectat.

  Nici o tableta Android, WebOS sau QNX nu se compara la fluenta “smooth as butter” cu Ipad , naturaletea, stabilitatea este ireprosabila.

  Ti-am mai scris ce are deosebit fiecare tableta care iese pe piata, intr-un comentariu mai vechi, ele sunt pentru toate gusturile si buzunarele, dar le lipseste ceva parca….. Skype spre exemplu (sau abia saptamana trecuta parca i-au dat drumu……pe Ipad 2 era din martie functional) , si alte neajunsuri.

  Eu sincer vreau Padfone cu Tegra3 si ICE Cream….:) pare interesant si pentru mine va fi mega util, precis vor repara si lagul care a ” imbolnavit” pana acum tablele cu Android…..

  Reply
 • July 9, 2011 at 9:48 am
  Permalink

  Holy sh.. Ce mult ti-am scris:) m-am pierdut in ganduri….

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *