Socializare Smart & 3D by Samsung

Chiar daca astazi am fost intr-0 zi de 13, cei de la Samsung s-au incumetat sa organizeze un eveniment pentru a ne prezenta ultimele aplicatii din zona Smart TV dar si cum se vede 3D-ul pe televizoarele lor.

Cea mai interesanta aplicatie Smart anuntata a fost “Explore 3D” prin intermediul careia utilizatorii au acces la streaming de continut 3D. Puteti vedea aici atat trailere, desene animate, concerte de muzica dar si documentare, toate in 3D.   Pentru a putea viziona fara blocari streaming-ul video 3D, am inteles ca este nevoie de o banda de internet de minim 4Mb/s.

Oficialii Samsung au lasat sa se inteleaga ca au incheiat deja parteneriate pentru aplicatii video la cerere si pe plan local, urmand ca in jur de doua luni sa avem astfel de servicii dedicate si in Romania. Hmm… sa banuiesc care va fi primul serviciu?

Dupa cele cateva minute de prezentare ale aplicatiilor Smart, All Share sau Search, plus altele datorate fatidicei zile de 13, cei prezenti au vizionat in 3D filmul Tron. Nu sunt un mare fan al acestei productii, pe care mintea mea a refuzat sa o inteleaga, asa ca nu prea am ce va povesti la acest capitol. Am remarcat doar ca imaginile sunt de o calitate foarte buna, ca ochelarii 3D Samsung sunt usori si confortabili (chiar daca sunt activi), ca imaginea 3D nu palpaie aproape deloc  si ca nu mi-au obosit ochii dupa vizionarea catorva zeci de minute de film.  Cam atat momentan.

Pe urmatoarea pagina, puteti vedea cateva fotografii de la eveniment.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Socializare Smart & 3D by Samsung

Leave a Reply

Your email address will not be published.