Transalpina pe ceata (Video)

Ne-a placut foarte tare pe Transalpina. Mi-am potolit o leaca pofta de munti si de condus, eram cam neplimbat in vara asta. Intre Ranca si Obarsia Lotrului traseul este asfaltat cam 98%, portiunile lipsa fiind din macadam si fara gropi, se poate circula foarte bine pe ele. In schimb, intre Obarsia Lotrului si Sebes, sunt mai multe zone cu macadam si destul nasoale, cu gropi si unde trebuie circulat cu atentie. Inca se lucreaza intens pe aceasta parte a drumului. Dar, cum eu am trecut pe acolo, nu cred ca ar fi o problema nici pentru voi.

Mai jos aveti prima parte a drumului facut intre Ranca si Obarsia Lotrului pe o ceata densa. Am fost putin cam inconstient. Dar am mers incet. ­čśÇ
 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *