Premii misto de la Logitech

Cei de la Logitech desfasoara in aceasta vara o interesanta campanie cu premii in magazinele Altex si Mediagalaxy. Campania se va desfasura pana pe data de 4 septembrie, Logitech punand in joc un scooter Vespa si alte 9 produse Logitech: trei sisteme de boxe 5.1 Logitech Z-906, trei sisteme audio PureFi Anywhere 2 si trei sisteme Squeezebox Touch.

Pentru a participa la concurs nu trebuie decat sa cumparati orice produs Logitech din aceste magazine pe perioada promotiei. Apoi trebuie sa trimiteti un SMS la numarul 1837 care sa contina cuvantul « Logitech » urmat de numarul bonului de casa aferent cumpararii produsului Logitech.

Deci, Squeezebox-ul ala este jucaria mea preferata ever, fericiti cei care il vor castiga. Ma rog, nici Vespa nu este de ici de colo. 😀

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.