R, Samsung incearca toate literele alfabetului?

Cei de la Samsung anunta astazi un nou si interesant smartphone Galaxy, acesta ocupand locul R in alfabet.  Va fi disponibil de luna aceasta in Europa si se va baza pe serviciile Android-ul 2.3 Gingerbread. Dintre specificatiile tehnice amintesc de ecranul de 4.19 inchi, de procesorul dual-core, de camera de 5 Megapixeli cu autofocus si flash LED, 8GB memorie interna si suport microSDHC de pana la 32GB, WiFi N si conexiuni de date HSPA + 21Mbps / HSUPA 5.76Mb.

Un adevarat smartphone multimedia compatibil cu codecurile MPEG4/H.263/H.264/H263.Sorenson/Divx/Xvid/VC-1. Poate reda videoclipuri Full HD 1080p@30fps in formatele Divx, WMV, MP4, H.264 B/P only. De asemenea, poate inregistra videoclipuri la rezolutii HD 720p@30fps.

Suna foarte bine, arata interesant, sunt curios la ce pret va fi comercializat.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *