Optimus Pad, disponibila in Romania

Cei de la LG anunta disponibilitatea tabletei Optimus si in Romania. Aceasta se diferentiaza de concurenta prin ecranul de 8.9 inchi si cele doua camere de 5 MP care pot inregistra imagini 3D. Dintre specificatiile tehnice mai amintesc de procesorul dual core Nvidia Tegra 2 la 1 Ghz, rezolutia de 1280×768 pixeli, memoria interna de 32GB, Wi-Fi-ul N plus un modul 3G. Functioneaza tot pe un Android Honeycomb, are port HDMI, altul USB 2.0 si este compatibila cu formatele video MPEG4, H263, H.264, DivX, XVid, WMV.

Pretul este la nivel de iPad 2, 3600 lei pe eMAG.ro.

Comunicatul, pe urmatoarea pagina.

Tableta LG Optimus Pad, disponibilă pentru consumatorii români

• Creată atât pentru segmentul business cât şi pentru cei interesati de divertisment, tableta LG de 8,9 inci este uşor de ţinut într-o singură mână
• Sistem de operare Android 3.0, procesor Dual Core şi cameră 3D

Bucureşti, 29 iulie 2011 – Tableta LG Optimus Pad este de acum disponibilă si pentru consumatorii români. Ea a fost special dezvoltată atât pentru cei din segmentul business, cât şi pentru cei interesaţi de divertisment. LG Optimus Pad are un ecran de 8,9 inci, care asigură o lizibilitate de neegalat şi, în plus, poate fi ţinută într-o singură mână de utilizatori.

LG Optimus Pad încorporează sistemul de operare Android 3.0, cea mai nouă platformă Google, şi procesorul NVIDIA Tegra 2. Prima tabletă din lume cu cameră 3D, LG Optimus Pad asigură consumatorilor accesul către o lume multimedia captivantă în care pot vizualiza conţinut Full HD 1080p.

„Tabletele înlocuiesc treptat computerele personale, întrucât asigură utilizatorilor mobilitate totală. Noul LG Optimus Pad încorporează procesorul NVIDIA Tegra 2 pentru a oferi consumatorilor viteză, putere şi performanţă la un nivel nemaiîntâlnit până acum. Aceştia vor trăi o nouă experienţă cu LG Optimus Pad,” a afirmat Roh Pan Ock, preşedintele LG Electronics România.

Portabilitate & lizibilitate ideale
Cu o diagonală de 8,9 inci şi o lungime de 149,4 mm, LG Optimus Pad oferă soluţia ideală pentru pasionaţii de tehnologie de ultimă generaţie. Pana acum, pe piata existau fie tablete de dimensiuni prea mari care nu asigurau portabilitatea dorită, fie tablete cu dimeniuni prea mici, si in consecinta cu lizibilitate redusa.. Datorită dimensiunilor optimizate, LG Optimus Pad poate fi ţinută extrem de uşor într-o singura mână, transportată cu uşurinţă şi încape fără dificultate în orice poşetă sau servietă de mici dimensiuni. Cu un format de 15:9, LG Optimus Pad facilitează accesarea unei game largi de aplicaţii din Adroid Market, iar rezoluţia ecranului WXGA de 1280 x 768 afişează conţinut multimedia în culori vibrante în modul full widescreen.

Platformă puternică , rapidă şi versatilă
LG Optimus Pad încorporează sistemul de operare Android 3.0, noua platformă Google optimizată pentru tablete, care suportă rezoluţii mult mai mari şi aplicaţii special create pentru tablete, precum Google eBooks, Google Maps 5 şi Google Talk. Totodată, Android 3.0 facilitează utilizarea terminalului LG Optimus Pad cu o interfaţă optimizată şi intuitivă asemănătoare celei de pe PC-uri. LG Optimus Pad încorporează un procesor dual-core NVIDIA Tegra 2 de 1GHz, pentru navigare pe internet fără întreruperi şi rularea rapidă a aplicaţiilor. Multitasking-ul precum si uimitoarele capabilităţi grafice ale NVIDIA Tegra 2 permit terminalului rularea cu uşurinţă a mai multor aplicaţii simultan, dar şi a conţinutului multimedia interactiv.

Ideală pentru pasionaţii de Multimedia
LG Optimus Pad, prima tabletă din lume ce încorporează o cameră 3D stereoscopica, permite utilizatorilor sa înregistreze conţinut video in format 3D. Ulterior, acesta poate fi vizualizat pe un televizor 3D utilizând conexiunea HDMI sau transferat pe web via YouTube3D. În plus, posibilitatea de a realiza videoconferinţe va satisface nevoile consumatorilor din segmentul business. Cu ajutorul decodorului Full HD 1080p, cinefilii pot transfera conţinut video la o calitate superioară, pe propriul televizor fără a pierde din calitatea imaginii. Nici pasionaţii de jocuri nu au fost uitaţi. Acestia se vor bucura de jocurile preferate, la o calitatea asemănătoare celei oferite de console.

LG Optimus Pad este disponibilă în România prin eMag.ro la un preţ de 3,699 RON.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Optimus Pad, disponibila in Romania

 • July 31, 2011 at 9:51 pm
  Permalink

  Tabletele nu vor inlocui niciodata laptopurile sau computerele personale, presedintele LG ori e prost ori e beat. Astfel de afirmatii nu se fac, presedintele Acer, Gianfranco Lanci a trebuit sa isi dea demisia pentru idioata afirmatie ca tabletele vor inlocui netbook-urile si laptopurile, si pentru faptul ca Acer nu a avut vanzari bune….
  LG nu e decat tot un Tegra belit cu Android lag cat casa, eu sincer ma asteptam la ceva mai mult, dar fiecare producator ia aberatia aia de Tegra si o baga intr-o rama foto si zice ca e computer, pana si Samsung care are propriul Exynos….
  LG are camerele 3D, asta il face interesant pentru unii, dar pretul e cam mare….

  Cred ca tablet PC adevarat vom putea sa vedem abia la anul, dupa un an de maturare, sigur va iesi ceva cu mai putin lag si ceva mai multe aplicatii (utile) din partea lui Goagl, Gagl :), piata va fi deja mai matura si mai vasta.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *