Nitro-session by Asus & Lab501

In acest weekend, baietii de la lab501.ro impreuna cu cei de la Asus Romania au pus-o de-o sesiune de benching si overclocking. Din cate am inteles, azi-noapte s-au axat pe platforme AMD, obtinand un ~6900 Mhz pe un procesor Phenom II X4 980 si multe locuri 1 in bench-urile 3D cu A8-3850. Astazi s-au jucat cu platforme Intel.

Cat timp am stat acolo, au overclock-at un procesor Intel i5 2500k la aproape 5970 Mhz, iarasi un loc 1 in top-urile de specialitate. Chiar mi-au acordat onorea sa le fiu paharnic de azot, adica sa le racesc procesorul. Sper ca m-am descurcat onorabil. Deci, un adevarat weekend Nitro la sediul Asus…

Pe acelasi subiect: playtech.ro.

Cateva imagini de acolo, pe urmatoarea pagina.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *