Video full HD si Jocuri pe Asus Slider

De cate ori am avut timp, ca doar nu stau tot timpul cu burta pe gadgeturi, m-am “jucat” cu Asus-ul Slider, o tableta care imi place foarte tare. In primul rand datorita tastaturii atasate, un accesoriu de care nu m-as putea lipsi. O sa va arat cum se comporta la capitolele video si gaming.

Acum, dupa lansarea update-ului la Android-ul 3.1, putem vizualiza pe tabletele cu Tegra 2 si videoclipuri la rezolutii full HD, chiar cu player-ul standard. Pe Transformer nu am putut rula materiale video de acest fel pentru ca l-am avut inaintea update-ului la 3.1. Ma cam enervase la acest capitol, nu intelegeam de ce Nvidia sustinea sus si tare ca Tegra 2 poate rula full HD si mie nu-mi mergea niciun videoclip. Acum, si-au indreptat greseala. 😀 Exemple video de materiale full HD in format WMV care ruleaza fara probleme, mai jos.
 

 
Si, in weekend, Slider-ul a fost practic confiscat de pustiulica, proaspat revenit de la bunici si cu dor de gadgeturi noi. Asa ca, timp de doua zile, s-a jucat aproape non-stop pe ea. M-a ajutat astfel sa o testez la capitolul autonomie, aceasta rezistand in aceste conditii de stres aproape 6 ore. Pustiulica in actiune, mai jos.
 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

7 thoughts on “Video full HD si Jocuri pe Asus Slider

 • Pingback: Video - Eee Pad Slider: test giochi e full hd - EeePC.it

 • August 1, 2011 at 3:28 pm
  Permalink

  Mov-uri sau MKV-uri neconvertite merg? Pe Transformer mie nu imi merg fluent cu nimic, nici macar 720p-urile. Iar sa convertesti mi se pare prea mare bataie de cap.

  Reply
  • August 1, 2011 at 4:46 pm
   Permalink

   mkv-urile nu merg… trebuiesc convertite…. mkv-uri vor merge de la urmatoarea generatie de Tegra… asa spuneau cei de la Nvidia.

   Reply
 • August 1, 2011 at 6:03 pm
  Permalink

  Bine ca Hummingbird de anul trecut merge orice fullHD, mkv sau nu….

  Ok, se pare ca nu ai pus mana pe un Ipad 2 ticsit cu jocuri, aruncai Sliderul ala. Galaxy on Fire cam sacadeaza putin, sa vezi ce fluent e pe Ipad 2. 🙂 ai jucat Z, the game? Sau Red Alert sau No Gravity, Battleships HD, RC Plane 2, Sentinel 3 sau Planetarium, Supaplex ( da, ala de pe vremea DOS), StarmapHD sau Rise of the Triad? Sunt cateva din sutele de jocuri bune ce le poti avea sa joci, deci Android e bun la toate restul, recunosc, in afara de jocuri si aici nu exista nimeni sa imi aduca contra argumente…..

  Tabletele sunt pana la urma, jucarii 🙂 fie ca recunoastem sau nu….

  Reply
  • August 1, 2011 at 6:17 pm
   Permalink

   sincer… nu prea sunt eu cu jocurile, nu am timp. le-am folosit numai pentru a vedea cum merge tableta… al meu pustiulica pare destul de incantat insa. chiar ma pune sa le cumpar:D se supara cand are numai 2-3 nivele…

   cred ca iPad-ul 2 e tare, nu contest. nu am avut niciunul pana acum.

   Reply
 • August 1, 2011 at 8:13 pm
  Permalink

  Bucuros am luat ipad-ul si am luat la rand jocurile enumerate de Deio mai sus. Mi-a trecut cand am vazut ca toate costa 😛 , dar le reiau cand ma voi plictisi.

  Iar da, faptul ca Tegra-ul duce un anumit fel de 1080p reconvertit and shit nu e decat marketing gimmick; userul obisnuit va copia filmele, va vedea ca nu merg si gata. Nu zic ca pe iPad e mai bine, si ala are bubele lui

  Reply
 • August 3, 2011 at 8:54 pm
  Permalink

  Are bubele lui, dar macar merge orice fara greturi.

  Si da, jocurile sunt scumpe daca le cumperi pe toate odata…. Faci ca pe PC iei cateva azi, cateva maine, etc. Alea scumpe nu prea renteaza banii 🙁

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *