Bologna, orasul arcadelor

Sunt in Bologna impreuna cu cei de la Saeco Philips pentru un eveniment care se va desfasura la fabrica lor din apropiere. Ieri dupa-amiaza m-am plimbat cat am putut de mult prin centrul orasului alaturi de tovarasii mei de calatorie. Am fost liberi si ne-am facut de cap.

Un centru istoric, cu multe cladiri foarte vechi, unele cu varste ce depasesc limita a 1000 de ani. Si, tot aici, am remarcat numarul impresionant de coloane si arcade, nu cred sa fi vazut atat de multe in alte orase pe care le-am mai strabatut la pas.

Cateva fotografii, mai jos.

Fotografiile sunt realizate cu un Canon 600D. Imi pare rau pentru ca nu am avut un obiectiv super-angular. Spatiile sunt foarte stramte aici si, cu obiectivul 18-55mm, am fost destul de limitat; au fost momente in care nu am putut surprinde un monument sau o cladire asa cum as fi vrut eu.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *