30 de fotografii din goana autocarului

In drumul de la Gaggio Montana (unde se afla fabrica Philips Saeco despre care voi povesti cat de curand, dupa ce ma reculeg 😀 ) si pana la Firenze, m-am tot minunat cat de frumoase pot fi acele locuri. In special Toscana, m-a fermecat, chiar si asa, privita din goana autocarului.

Cum aveam un card destul de cuprinzator (Kingston de 32GB), am dat Canon-ul 60D pe modul Sport si am inceput sa trag in rafale. Trebuia sa va arat si voua cam ce mi-a trecut prin fata ochilor. Merita. Pe urmatoarea pagina puteti vedea cele doua galerii. Daca in unele dintre ele mai zariti cate o reflexie a geamului, va rog sa fiti ingaduitori cu mine.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “30 de fotografii din goana autocarului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *