Samsung Galaxy Tab 10.1 – in oferta Orange Romania

Daca cei de la Vodafone luau avans prin lansarea modelului Galaxy Tab 10.1v, iata ca Orange ii ajunge din urma, depasindu-i chiar, cu adevaratul model Tab 10.1, cel mai subtire, cel mai usor, cel mai cel.

Are doar 8.6 mm grosime si numai 575 grame in varianta cu 3G si incorporeaza un ecran de 10.1 inchi cu o rezolutie de 1280×800 pixeli, procesor dual core Nvidia Tegra la 1GHz, Wi-Fi N plus Android-ul 3.1.

De asemenea, utilizatorii vor avea la dispozitie serviciile Samsung Readers Hub, o biblioteca ce include 12 ziare, 24 de reviste si 110.000 carti, si  Samsung Social Hub care reuneste email-ul, contactele, calendarul si conexiunile la retelele sociale intr-o singura interfață intuitiva. Amintim si de suita Polaris Office, utila celor care au nevoie de editarea documentelor Office, chiar si a celor create pe statii de lucru Windows.

Va fi disponibila din 8 august, preturile nefiind inca comunicate.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *