Cum iti transformi vechiul Amplif’ intr-unul wireless (cu Logitech)

Care ai amplificator acasa? Mana sus! Si eu am ales sa ma folosesc de unul pentru a avea parte de un sound cat mai misto si mai de calitate atunci cand ascult o muzica sau la vizionarea unui film. Ma rog, ma folosesc de el din ce in ce mai rar. Timpul a inceput sa fie din ce in ce mai limitat… 🙁 Normal, am conectat prin intermediul firelor toate sursele audio-video la el. Cata cablaraie e in spatele lui, imi este si frica sa ma uit. Daca vreau sa ascult muzica de pe telefon, trebuie sa il conectez si pe acesta prin intermediul unui fir. Operatiune destul de complicata cateodata.

Iata ca, acum putem asculta muzica de pe smartphone-uri sau tablete fara sa mai cautam firul de conectare la amplificator sau la ce sisteme audio mai aveti voi prin casa. Totul se poate face wireless (adeka fara fire), prin intermediul cutiutei Logitech Wireless Bluetooth Speaker Adapter for Sound Devices. Aceasta se conecteaza la sistemele audio prin jack-uri RCA standard sau prin jack-ul de 3.5mm, legatura dintre ea si smartphone realizandu-se prin Bluetooth. Ce poate fi mai simplu? Unii ar putea spune ca se poate reda muzica prin DLNA. Dar nu cred ca toti aveti amplificatoare cu DLNA prin preajma. Eu nu am, asa ca o dracie din asta mi-ar fi extrem de utila in caz ca as vrea sa ascult muzica de pe telefon sau de pe vreo tableta pe care o mai primesc la teste.

Logitech Wireless Bluetooth Speaker Adapter for Devices va fi disponibil in Romania incepand din această luna la un pret de 129 Lei. Nu mi se pare scump deloc.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Cum iti transformi vechiul Amplif’ intr-unul wireless (cu Logitech)

 • August 9, 2011 at 10:30 am
  Permalink

  Nici nu știam că există un astfel de gadget. 🙂

  Reply
  • August 9, 2011 at 5:24 pm
   Permalink

   fac astia toate draciile… daca putem noi acum sa printam de pe telefon… este prea cool…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *