Ai un HTPC in sufragerie? Atunci iti trebuie o tastatura cu touchpad incorporat!

In rol de HTPC (Home Theater PC) poate fi si un calculator sau un laptop; orice sistem PC care este pus langa televizor si de pe care urmarim diverse materiale multimedia,  adica filme. Si, pentru un confort total, este clar ca avem nevoie de o “telecomanda” pentru acel HTPC, ceva prin intermediul caruia sa-l comandam de la distanta.

Reteta este cat se poate de simpla: noua tastatura wireless K400 de la Logitech care are incorporat si un touchpad, asigurandu-ne in acest fel controlul total asupra pc-ului, htpc-ului, laptopului. K400 se conecteaza la sistemul PC prin intermediul unui receptor USB Unifying iar bateriile sale au o durata de viata de aproape 1 an.

Se pare ca va fi disponibila in România din septembrie la un pret recomandat de 170 Lei.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Ai un HTPC in sufragerie? Atunci iti trebuie o tastatura cu touchpad incorporat!

  • August 12, 2011 at 6:07 am
    Permalink

    Mai este o tastatură Arc de la Microsoft. dar Logitech-ul de mai sus încorporează și un touchpad. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *