Logitech: Power to the Tablet

Daca vrei sa asculti o muzica sau sa vizionezi un film pe o tableta, sistemul audio incorporat al acesteia nu-ti va fi de mare ajutor. Producatorii inca nu au gasit solutia minune, inca nu au fost create speakerele micro cu sunet amplu si de calitate.

Cei de la Logitech s-au gandit sa compenseze aceasta importanta lipsa a tactilelor noastre prietene si anunta Logitech® Tablet Speaker, o boxa compacta si reincarcabila, care ne poate imbogati cu siguranta experientele audio portabile. Aceasta se prinde cu o clama de cauciuc de corpul tabletei si se conecteaza printr-un cablu audio de 3.5mm la jack-ul de casti. De asemenea, se incarca prin USB, asa ca aveti nevoie de o tableta cu un astfel de slot. O boxa care adauga acel plus de putere audio atat de necesar unei experiente multimedia complete. Power to the Tablet!

Logitech Tablet Speaker va fi disponibila in Europa din luna septembrie la un pret recomandat de 39.99 Euro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *