Oh tu, prea nobila creatura (de la Logitech)

Superba tastatura solara Logitech K750, cu care am avut o scurta intalnire la nivel oficial mai prin martie, a primit si un titlu de noblete. Acum se numeste Logitech Wireless Solar Keyboard K750 FOR Mac, adica a pasit cu suava gratie in lumea nobilelor G-uri, iMac-uri, Mini-uri si MacBook Pro-uri ale celor de la Apple. Royalty, ce sa mai.┬á A devenit compatibila si cu jucariile lui nea’ King Steve. Sincer, cred ca merita aceasta onoare, este o tastatura de calitate, cu un feedback confortabil la redactare si cu un aspect premium, elegant, cu un profil subtire si linii fluide, o adevarata placere sa te folosesti de ea.

Are aceleasi facilitati ca si ale pauperului model pentru PC-uri ( este wireless, autonomie de 3 luni fara surse luminoase, se poate alimenta chiar si de la lumina generata de monitor…) dar este disponibila in 5 culori, patru fiind destinate exclusiv utilizatorilor de Mac-uri. Mie imi place la nebunie modelul argintiu, este cel mai cel. ­čśÇ Presupun ca cele mai pastelate vor face cu ochiul doamnelor sau domnisoarelor.

Tastatura Logitech Wireless Solar K750 pentru Mac va fi disponibila in Europa incepand cu luna august, la un pret recomandat de 80ÔéČ.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *