G300 – Spartaaaaaaa!!!!

Uitati-va putin la el. Nu-i asa ca este un mouse care arata tare bine? Alura fluida, dinamica, atletica, sportiva, razboinica… Arata prea bine!

Se numeste Logitech Gaming Mouse G300 si este dedicat impatimitilor de…. jocuri pe computer, naturlich. Spartanilor! Acesta dispune de nu mai putin de 9 butoane de control programabile, astfel ca putem muta comenzile de pe tastatura pe acestea. In curand cred ca vom vedea mousi cu tastatura qwerty incorporata. ­čśÇ Auzi tu, 9 butoane… ­čśÇ Eu nu ma descurc bine nici cu alea doua plus rotita. :O))

In plus, G300 are memorie interna care permite stocarea datelor a trei jocuri si a profilelor de jucator, astfel incat il putem utiliza si pe alte computere fara sa-l reconfiguram de fiecare data. Fiecarui profil i se atribuie una din cele sapte culori de iluminare, astfel incat sa-l recunoastem cu usurinta.

Dupa cum poate va asteptati deja, Logitech Gaming Mouse G300 va fi disponibil in Europa incepand cu luna septembrie. Pretul este unul chiar acceptabil: 40 Euro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *