Laptop de gaming de la Samsung

Iata ca, Samsung vrea sa intre si pe piata laptopurilor de gaming. O face prin modelul 700G7A care are o configuratie formata dintr-un ecran LED de 17.3 inchi, un procesor quad-core Core i7 la 2GHz, o placa grafica AMD Radeon HD 6970M GPU cu 2GB memorie dedicata si nu mai putin de 16GB RAM. Nu ii lipseste Wi-Fi-ul, Bluetooth-ul 3.0, camera web HD, unitatea optica Blu-ray, HDMI-ul out, USB-ul 3.0 sau cititorul de carduri 7-in-1.

In fotografiile de produs am remarcat imensele grile de evacuare din spate precum si dimensiunile generoase ale speakerelor sistemului audio. Va fi disponibil mai intai in Germania la un pret de aproximativ 1800 Euro. Cu siguranta il voi vedea la IFA. Revin de acolo cu detalii.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *