WTF?

Un fragment dintr-un comunicat de presa:

“In addition, HP reported that it plans to announce that it will discontinue operations for webOS devices, specifically the TouchPad and webOS phones. HP will continue to explore options to optimize the value of webOS software going forward.”

Va dati seama cat de surprins am fost cand am citit acest comunicat. Adica, nici au trecut bine 6 luni de cand anuntau cu surle si trambite un ecosistem de tablete, smartphone-uri si netbook-uri bazate pe sistemul de operare WebOS iar acum opresc toate operatiunile? Mi se pare o intoarcere la 180 de grade a strategiei companiei. Ieri vroiau sa devina “cool” si sa lanseze produse dedicate marei mase a consumatorilor casnici iar azi si-au dat seama ca nu prea le vine aceasta orientare.

Decizia a fost luata din cauza rezultatelor financiare nesatisfacatoare si a vanzarilor extrem de slabe ale tabletelor Touchpad. Totusi, la nivelul de business al HP, mi se pare incredibil sa renunti la un proiect in numai 6 luni.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *