Xperia Play la Orange Romania

Am aflat de la Alex Radescu ca noul Xperia Play, smartphone-ul de gaming al celor de la Sony-Ericsson, se afla in oferta Orange Romania. Aici, are preturi de la 263 euro pana la 509 Euro.

Acesta are un ecran de 4 inchi cu o rezolutie de 480×854 pixeli si  incorporeaza un procesor Arm la 1 Ghz care are integrat un GPU Adreno capabil sa ruleze continut 3D la 60 fps, stocare pe o memorie interna de 400MB extensibila prin card microSDHC, o camera foto de 5.1 Megapixeli pe spate si alta in fata

Jocurile incluse in pachet sunt: Star Battalion, Asphalt 6: Adrenaline, Bruce Lee Dragon Warrior, FIFA 10, The Sims 3, Crash Bandicoot  si Tetris.

Ce ziceti? V-ati cumpara un astfel de telefon?

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *