LG Optimus Sol – Soare, Sun, Soleil, Sole, Sonne…

Oarecum asemanator celor de la Samsung, LG  isi prezinta seria de smartphone-uri si tablete tot sub un singur nume, Optimus la ei.  Astazi, anunta modelul Optimus Sol (LG-E730) cu un ecran Ultra Amoled de 3.8 inchi si  Android 2.3 Gingerbread. Prenumele “Sol”, adica Soare, ne face sa ne gandim ca este un ecran care se vede foarte bine si in lumina puternica. Nu? Un terminal pe care nu trebuie sa-l ducem la un loc umbros pentru a-i vizualiza ecranul. Interesant…

Din fisa tehnica mai spicuim grosimea de doar 9.8mm, procesorul la 1 Ghz, rezolutia de 480×800 pixeli, camera de 5 MPixeli, Wi-Fi-ul si o autonomie cu 20-30% mai buna decat a unor modele asemanatoare.

Va fi adus in Europa la mijlocul lunii septembrie. Inca nu a fost comunicat un pret.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *