Nikon AW100 – Pentru orice vreme

Nikon lanseaza o noua seria de compacte, Nikon COOLPIX All Weather (AW), rezistente in orice conditii. Primul model al acesteia este camera AW100 care poate fi utilizata la o adancime de pana la 10 metri sub apa, pana la o temperatura de -10 grade Celsius si care rezista la socuri cauzate de caderi de pana la 1,5m.

Specificatii constau intr-un senzor CMOS 1/2.3 de 16MPix, un obiectiv cu unghi larg, diafragma 1/3.9-4.8 si zoom optic 5X,  GPS cu harta lumii si busola, ISO intre 125 si 3200, ecran LCD de 3 inchi, compatibilitate cu carduri SDXC si inregistrare video full HD la 30 fps. Specificatiile lui complete, aici.

O compacta care poate fi de folos oricaruia dintre noi, utilizabila in aproape orice conditii si pe orice vreme. Suna interesant. Incerc sa-i aflu si pretul cat se poate de repede.

Update: Se pare ca pretul ei va fi pe undeva pe la 1500 Lei.
 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Nikon AW100 – Pentru orice vreme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *