Sony Nex 7 – specificatii impresionante, aspect premium

 

Chiar inainte de IFA Berlin 2011, Sony anunta o noua camera hibrida cu obiective interschimbabile, Nex 7. Aceasta are un corp construit din aliaj de magneziu, usor si rezistent in acelasi timp. Are un look eminamente premium dar si specificatii tehnice pe masura: senzor  Exmor APS HD CMOS de 24.3 megapixeli, procesor BIONZ de ultima generatie, ISO intre 100-16000,  viteza de fotografiere in rafala de 10fps, OLED TruFinder viewfinder, ecran LCD de 3 inchi culisabil la 90 de grade si inregistrare full HD in format AVCHD. Hmm, oare ce functii inteligente or mai fi incorporat in ea?

Se pare ca va fi pe piata in luna noiembrie, pretul body-ului fiind pe la 1200 USD iar al unui pachet cu lentile 18-55mm la aproape 1350 USD. Cool! O astept cu nerabdare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *