Canon Ixus 1100 HS – rafinament pentru mainile delicate

In schimb, superba IXUS 1100 HS, modelul de top din gama IXUS, nu are cum sa ma lase nepasator si rece. Una dintre cele mai rafinate compacte, pe care o vor aprecia in primul rand reprezentantele sexului frumos. Aceasta este cea mai subtire camera compacta cu un zoom optic 12x si are un ecran de 3.2 inchi care poate fi controlat prin fine atingeri.

Detaliile tehnice sunt urmatoarele: senzor CMOS de 12.1 Megapixeli cu iluminare din spate, procesor DIGIC 4, sistem Canon HS pentru fotografii deosebite in orice conditii de iluminare, obiectiv de 28mm cu stabilizator de imagine, viteza de fotografiere in rafala de 3.3 cps (la rezolutie maxima) si filmare full HD. Mica si nervoasa. :))

Altele, pe fast forward: Smart Auto (32 scene), High-speed Burst & Super Slow Motion Movie; Miniature Effect, Super Vivid si Poster Effect disponibile si la filmare, Toy Camera, Monochrome…

Zic ca are destule pentru toata lumea. O asteptam la teste. Pret si disponibilitate, dupa ce le voi afla si eu.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *