Canon Powershot SX150 – prima camera din oferta de toamna

Ieri au lansat cei de la Nikon cateva compacte. Astazi este randul celor de la Canon sa anunte colectia de toamna. Si, sunt cateva modele extrem de interesante.  Prima este SX150, o camera cu un design mai aparte, personal nu il apreciez foarte tare.  In schimb, are cateva specificatii tehnice extrem de interesante: senzor CCD de 14 megapixeli, obiectiv superangular de 28mm cu zoom optic 12x si stabilizator de imagine, procesor de imagine Canon DIGIC 4, ecran LCD de 3 inchi si inregistrare video HD la rezolutii 720p.

Normal ca nu ii lipsesc functiile inteligente, cum ar fi Smart Auto, cu tehnologie de detectare a fetei (Face Detection Technology) si cea mai recentă tehnologie de detectare avansata a subiectilor (Advanced Subject Detection), care identifica in scena de fotografiere 32 de variabile si regleaza automat setarile camerei. Amintim si de Creative Filters, cum ar fi: Fish-eye Effect, Super Vivid, Poster Effect, Toy Camera Effect, Monochrome  sau Miniature Effect.

Revin cu detalii legate de pret si disponibilitate in Romania.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *