In Septembrie, tabletele Lenovo ajung in Romania

Lenovo anunta lansarea primei sale familii de tablete. In Romania, ajung doar modelele IdeaPad Tablet K1 dedicata utilizatorilor casnici si ThinkPad Tablet, targetata catre utilizatorii enterprise. Acestea functioneaza pe platforma Android 3.1 de la Google, au procesor Nvidia Tegra 2 dual-core, rezolutia de 1280×800 pixeli si o camera de 5 Megapixeli, o configuratie tipica la ora actuala.

Modelul ThinkPad include un creion digital optional, un port USB full-size, card slot SD full-size si mini-HDMI pentru conexiune cu proiectoarele si display-urile externe, precum si o Tastatura Folio Case optionala cu TrackPoint optic. Fiind un model de business, zona in care Lenovo exceleaza, utilizatorii au la dispozitie diverse pachete software specifice, cum ar fi solutii antifurt sau pentru dezactivare daca dispozitivul este pierdut sau furat, prin Computrace, virtualizare prin Citrix, ooVoo pentru conferinte video sau Documents to Go (Office). Va exista si un market dedicat, Lenovo App Shop, unde pot fi gasite aplicatii optimizate pentru tabletele Lenovo.

In comunicat se specifica ca sunt certificate pentru livrarea de streaming video Netflix. Ce legatura are asta cu Romania? Niciuna, acest serviciu nu este disponibil aici.

Acestea vor fi disponibile din 20 septembrie in Romania. Modelul IdeaPad Tablet K1 de 32GB costa aproximativ 2099 Lei. Tableta ThinkPad de 16GB costa 2059 Lei fara creionul digitizor si 2199 Lei cu acesta. Exista si o caseta optionala pentru tastatura disponibila la pretul de 449 Lei. Ulterior vor fi disponibile si tabletele ThinkPad cu 3G.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “In Septembrie, tabletele Lenovo ajung in Romania

  • August 25, 2011 at 8:15 pm
    Permalink

    Oare Apple ii vor da in judecata si pe Lenovo, cam seamana cu Ipad :):):)

    Reply
    • August 25, 2011 at 8:21 pm
      Permalink

      o sa-i dea pe toti :))

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *