Logitech: noi accesorii pentru iPad

Logitech anunta doua noi accesorii pentru tabletele Apple: Logitech Fold-Up Keyboard pentru iPad 2 si Logitech Joystick pentru iPad. Tastatura Logitech Fold-Up pentru iPad 2 este full-size, are conexiune Bluetooth, se incarca prin USB si dispune de un suport care sprijina tableta la un unghi confortabil pentru redactare.

Logitech Joystick pentru iPad este este un controller de joc in stil thumb-stick dedicat celor care practica astfel de activitati si pe tableta. Dispozitivul se atasează la iPad cu ajutorul unor ventuze.

Logitech Fold-Up Keyboad va fi disponibila in Europa din septembrie la un pret recomandat de 100 Euro. Logitech Joystick va fi disponibil in Europa incepand cu mijlocul lunii septembrie la un pret recomandat de 15 Euro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *