Razer intra pe piata laptopurilor de gaming in forta

Razer, companie cunoscuta in principal pentru meseriasele accesorii de gaming, a intrat si pe piata PC-urilor. Si nu in orice categorie, ci in cea mai interesanta dintre toate: a celor mai puternice, a celor mai aratoase, cea a portabilelor de gaming. Si o face intr-un stil mare, cu un laptop cu ecran de 17 inchi si un design de mare arta. Se numeste BLADE si are o carcasa de aluminiu vopsita intr-un negru mat, constructie asemanatoare macbook-ului pro, cu o grosime de numai 22.4 mm si o greutate de 3.2 kg.

Imi place foarte mult pozitia in care au asezat touchpad-ul, lateral dreapta, mult mai confortabila la utilizare fata de cea comuna tuturor laptopurilor. E cam putin spus touchpad pentru ca are si functie de display secundar. Tare!

Sa amintim si configuratia: cel mai nou Intel Core i7 la 2.8 Ghz, 8 GB memorie RAM, hard disk de 320 GB la 7200 rot/min si o placa grafica Nvidia GeForce GT555M cu 2GB memorie dedicata. In rest, rezolutie full HD, 1 port USB 3.o, altul HDMI, alte porturi USB 2.0, tastatura iluminata si port Ethernet Gigabit. De mentionat faptul ca nu are unitate optica incorporata.
Ce sa mai, performanta de top intr-un corp compact, portabil. Nu s-a detaliat nimic vis-a-vis de autonomia de functionare. We’ll see!

Pretul? Pe undeva pe la 2800 USD. O prezentare video a lui, mai jos.

 

 

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Razer intra pe piata laptopurilor de gaming in forta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *