No comment…

Din pacate, nu este foarte departe de adevar “desenul” de mai sus. Cati dintre copii mai citesc o carte? Ei sunt mult mai atrasi de internet, de calculator, de smartphone-uri, de tot ceea ce straluceste si are butoane. Nici al meu pustiulica nu este prea departe. Decat sa citeasca o carte, mai ales ca de-abia a invatat alfabetul (trece in clasa a 2-a), prefera sa descopera aplicatii (mai mult jocuri) pe Android sau iOS, nu mai vorbesc de computer. Orice gadget il atrage ca un magnet.

Totul este sa fii cu ochii pe ei tot timpul si sa stabilesti reguli stricte care sa combine atat cititul cartilor, studiul dar si interactiunea cu echipamentele digitale, ca doar al lor este viitorul. Dar, ca parinte, trebuie sa ai nervi de otel. 😀

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *