Samsung la IFA 2011

Am participat la conferinta Samsung. Cateva cuvinte doar, netul merge aici foarte greu si mai este si al dracului de scump.

Mare inghesuiala la conferinta coreenilor. Practic, nu am avut cum sa ocup un loc mai central, pentru fotografii si imagini video mai bune.

Ei au lansat astazi noul Smart TV 60D8000 de 60 inchi, noile camere foto MV800 si NX200, seria de notebookuri 7 Chronos precum si tabletele Galaxy Tab 7.7 si Galaxy Note, un hibrid intre tableta si smartphone.

Tableta Galaxy Tab 7.7 este prima din lume cu ecran Super Amoled Plus, la fel ca Samsung Galaxy S II.

Revin cu detalii.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Samsung la IFA 2011

  • September 1, 2011 at 6:45 pm
    Permalink

    Asa asa, ti-am zis de 7.7 mai demult, 🙂
    Daca ai vreme si posibilitate, nu faci niste poze mai mari la Tab, te rog mult, tare as vrea sa il vad mai bine… Poze din acelea mari ca ai aparat bun 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *