Cu mainile pe: Samsung Galaxy Tab 7.7 (la IFA Berlin 2011)

Normal ca primul device pe care mi-am pus labutele in Hala Samsung a fost tableta Galaxy Tab 7.7, prima din lume cu ecran Super Amoled Plus. In primul rand ca impresioneaza la configuratie: ecran de 7.7 inchi cu o rezolutie de 1280×800 pixeli, greutate de  numai 335 grame, grosime de numai 7.89mm, procesor dual-core la 1.4 Ghz, stocare interna pe 16, 32 sau 64GB plus microSDHC, HSPA+ si Android Honeycomb 3.2. Au zbarcit-o putin la camera video, cei 3 Megapixeli fiind cam putini, parerea mea. Clar ca poate inregistra video la rezolutii de 720p.

Impresia mea? Este produsul momentului. Are un ecran care concureaza cu cel al iPad-ului in claritate si la calitatea imaginii. In plus, fata de iPad, este mai subtire, mai usoara, mai portabila. Pe acest ecran, de 7.7 inchi, afiseaza aceeasi rezolutie ca pe tabletele de 10.1 inchi. Vizualizarea este excelenta, confortabila, culorile afisate si imaginile sunt la o calitate deosebita, chiar si intr-un mediu luminos.

Experienta tactila a fost  la acelasi nivel, ecranul raspunde foarte bine, rapid si fara intarzieri, dupa cum o sa vedeti si voi intr-un scurt videoclip. Si nu in ultimul rand, mi-au placut finisajele, este fara nicio indoiala un produs premium.

Alte imagini de acolo, pe urmatoarea pagina.

Mai intai, cateva fotografii.

Acum, si imaginile video.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “Cu mainile pe: Samsung Galaxy Tab 7.7 (la IFA Berlin 2011)

 • September 3, 2011 at 8:51 pm
  Permalink

  Iti dau seama ca “Imi doresc” :):) Tare de tot. Ti-am spus atunci ca o sa fie un produs splendid 🙂 Abia astept sa apara la noi.

  Reply
  • September 3, 2011 at 9:14 pm
   Permalink

   da, chiar este un produs misto.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *