IFA Berlin 2011: Hala SMART, by Samsung

Prima mea vizita la IFA Berlin 2011 a fost in Hala Samsung, un spatiu aflat sub deviza SMART. Smart TV-uri, Smartphone-uri, tablete, laptopuri, all-in-one-uri, 3D, audio-video, foto-video, ce sa mai, cam tot ce au ei mai bun in materie de electronice. Spatiul dedicat electrocasnicelor SMART era in alta parte, poate o sa revin cu cateva imagini si de acolo.

Pe scurt, pentru ca o sa las imaginile sa vorbeasca de la sine, hala Samsung de la IFA 2011 este una dintre cele mai mari, cele mai interesante, cele mai animate si mai aglomerate. Dupa cum vedeti si voi din imaginea de mai sus, zona de smartphone-uri si tablete este una dintre cele mai aglomerate. Aici, cei interesati pot butona noua tableta Galaxy Tab 7.7, noul smartphone Galaxy S II LTE sau noua tableta-hibrid Galaxy Note, pe langa toate celelalte device-uri lansate in cursul anului. Cu greu am reusit sa ma apropii de ele si sa le fotografiez sau filmez. Am reusit pana la urma, rezultatele shooting-urilor foto-video in zilele ce vor urma.

Si inca ceva. Spatiul expozitional al celor de la Samsung ne comunica faptul ca toate echipamentele lor sunt foarte simplu de utilizat atat de catre copii, adulti dar si batrani. Echipamente Smart pentru toata lumea, fara constrangeri de varsta sau conditie sociala. Tehnologie Smart pentru intreaga familie… Si, chiar am vazut acolo atat copii cat si batrani interesati de echipamentele Smart. Copiii mai mult de tablete si smartphone-uri, batranii de Smart TV-uri.

So, cateva imagini foto ale halei Samsung de la IFA Berlin 2011, pe urmatoarea pagina. Revin cat pot de repede cu altele, video.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *