Philips – 3D fara ochelari (IFA Berlin 2011)

In spatiul expozitional al celor de la Philips am vazut primul televizor 3D fara ochelari care, intr-adevar, se vedea bine. Imaginile 3D, chiar daca nu la fel de impresionante ca cele ale tehnologiei cu ochelari, se vedeau clar, efectul 3D fiind mai pregnant in fundal, genul acvariu. Si, fata de ce am mai vazut la alti producatori la Cebit in aprilie, nu m-au durut deloc ochii cand am vizionat acele materiale demonstrative. Deci, se poate si 3D fara ochelari pe ecrane mai mari. Remarc totusi ca, pentru a avea parte de o vizualizare optima, trebuia sa ai o anumita pozitie fata de ecran, aceasta fiind semnalata de un indicator albastru.

Va reamintesc ca am mai vazut la Computex, in Taiwan, un laptop ASUS cu tehnologie 3D fara ochelari care se vedea la fel de bine.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *